La puissance exclusive de l’ionisation en Tandem®
Le BenchTOF-Select allie la puissance du BenchTOF-HD à celle de Select-eV – la technologie révolutionnaire d’ionisation à énergie variable de Markes.
Le BenchTOF-Select fournit un niveau de confiance supplémentaire grâce à sa fonctionnalité d’ionisation douce en Tandem®, sans changement de source et sans compromis sur la sensibilité.
La confiance supplémentaire apportée par l’Ionisation Electronique « douce » s’est avérée essentielle pour les analyses difficiles dans les domaines de la pétrochimie et des parfums, en particulier pour l’identification d’isomères qui ne sont pas différentiables à 70 eV.
Avantages du produit
- Acquérir des données d’ionisation « dure » et « douce » simultanément en utilisant l’ionisation Tandem® – pour une productivité sans précédent.
- Identifier en toute confiance les composés inconnus et distinguer sans ambiguïté les composés de structure similaire.
- Bénéficier d’une plus grande confiance dans l’identification, grâce aux spectres acquis à 70 eV avec une qualité de référence et aux spectres complémentaires obtenus avec une énergie d’ionisation plus faible.
- Éliminer les tracas, les dépenses et la perte de sensibilité associés aux autres techniques d’ionisation douce.
- Augmenter les capacités de votre laboratoire en améliorant la détection de composés à l’état de traces dans des matrices complexes.
- Accélérer l’analyse des échantillons complexes grâce à la GC rapide et à la GC×GC.
- Moderniser le contrôle de vos instruments, le développement de méthodes et l’analyse des données grâce aux plateformes logicielles TOF-DS™ ou ChromSpace®.
Brochure
Environmental air contaminants US EPA Method TO15 by GCTOFMS2
The advantages of a TD–GC–TOF MS approach for detecting trace-level odorants in polluted air
Reliable speciation of fatty acid methyl esters (FAMEs) by flow-modulated GC×GC–TOF MS/FID with Tandem Ionisation
This study demonstrates the use of flow-modulated GC×GC to analyse a FAME standard and FAMEs from a butter extract, with simultaneous detection by TOF MS and FID for improved speciation.
Flavour profiling of milk using high‑capacity sorptive extraction and TD–GC×GC–TOF MS/FID
This study demonstrates the high performance of PDMS sorptive extraction probes, coupled with thermal desorption pre‑concentration and INSIGHT™ flow-modulated GC×GC–TOF MS/FID analysis, for the separation and identification of flavour compounds in milk.
Comprehensive analysis of coffee bean extracts by GC×GC–TOF MS
This study shows that GC×GC with time-of-flight mass spectrometry provides a high-performance solution for screening complex coffee-bean extracts for key aroma compounds.
Rapid aroma-profiling of cookies by dynamic headspace sampling and TD–GC–TOF MS
This study shows the value of dynamic headspace sampling and thermal desorption–GC–TOF MS analysis to rapidly profile volatile compounds released from flavoured cookies, and avoid the problems typically encountered when using solvent-extraction methods.
Comparison of aroma compounds in whisky by SPME–GC×GC–TOF MS/FID
This study demonstrates the high performance of a flow-modulated GC×GC–TOF MS system, coupled with sample preparation by solid-phase micro-extraction (SPME), for the separation and identification of trace volatiles in three brands of whisky.
Comprehensive analysis of tobacco smoke using TD–GC×GC–TOF MS with Tandem Ionisation
In this study, we use thermal desorption (TD) for collection and analysis of whole cigarette emissions, and couple it with flow-modulated GC×GC–TOF MS, to enable smoke constituents to be routinely and confidently sampled, separated and identified.
Tackling the extended list of fragrance allergens by flow-modulated GC×GC–TOF MS/FID
This preliminary study investigates the use of flow-modulated GC×GC to analyse an 84-component allergen calibration standard, with simultaneous detection by TOF MS for confident identification and FID for robust quantitation.
Enhanced separation of hop oils by flow-modulated GC×GC–TOF MS
This study demonstrates the high performance of a flow-modulated GC×GC–MS system for the evaluation of complex hop oils, which allows effective modulation of even the most volatile components without the need for expensive liquid cryogen.
Detailed characterisation of essential oils by flow-modulated GC×GC and Tandem Ionisation mass spectrometry
In this study, flow-modulated GC×GC–TOF MS with Tandem Ionisation is used to characterise essential oils in fine detail, allowing the indepth comparison of their compositions that aids rigorous quality control, particularly in the fragrance industry.